Blokirani na ove izbore izlaze samostalno: Blokirani narode, deblokirajmo Hrvatsku

Blokirani na ove izbore izlaze samostalno. Prenosimo njihovu platformu.

“Mi smo puno više lijevi od SDP-a jer smo u plemenitoj i bespoštednoj borbi za život svih osiromašenih i obespravljenih, i puno smo više desno od HDZ-a jer smo u životno hrabroj, golorukoj borbi za bolju Hrvatsku spremni na oltar života u Hrvatskoj položiti i pokloniti sve, i goli život.

Puno smo više mi , na centru, od svih političkih stranaka koje se tamo guraju jer smo mi realan narod od krvi i mesa.

I puno smo više liberalniji , od političkih stranaka koje se tamo guraju, jer mi želimo Hrvatsku u kojoj ćemo svi bolje živjeti i borbom za naš život ne oduzimamo nikome ništa od njihovih prava nego im samo doprinostimo.

I PUNO SMO VIŠE za demografsku obnovu od svih koji to zazivaju jer mi se borimo za našu voljenu djecu da ona ostanu u Hrvatskoj, a ne da su primorani , u borbi za egzistenciju, ostaviti svoje roditelje i svoj dom.

Mi smo NAROD ! BLOKIRANI NARODE – DEBLOKIRAJMO HRVATSKU”, stoji u dopisu.

Mario Strinavić, dopredsjednik Udruge Blokirani napisao je na svom fb profilu:

Želim zemlju u kojoj oni obrtnici i poljoprivrednici i voćari i stočari i postolari i svi koji ne zarađuju dovoljno za doprinose ne moraju plaćati doprinose, i neće ih nitko za to kažnjavati nego će se naći drugi model. Gdje ih više neće ubijati previsokim porezima i kamatama i nametima.Gdje se više nikada neće dogoditi da ministar financija Kukuriku Vlade, jednim potezom pera BLOKIRA u jednom danu 75000 malih samozaposlenih obrtnika, poljoprivrednika koji samo žele raditi dovoljno, imati dovoljno da prehrane djecu, plaćaju račune i žive bez dugova.

Želim Hrvatsku u kojoj mi žena ,bolesna od raka,a kojoj su blokirani svi računi neće plakati na telefon jer joj prijete dražbom stana za dug od 11000 kn.

Želim Hrvatsku u kojoj se cijeni čovjek, plaćaju računi, i nema dugova jer ljudi imaju posla.
BLOKIRANI – DEBLOKIRAJMO HRVATSKU ! LISTA br. 7

Share This Article