Novi problemi za Boyse: Uhićena četvorica zbog pirotehnike, Boižinović prijeti zabranom odlaska na utakmice

Screenshot: RTL

Prvi su se navijači zagrebačkog nogometnog kluba Dinamo jučer vratili u Zagreb iz grčkih zatvora.

Kada su sletjeli, aerodromom se prolomio gromoglasni pljesak, a okupljeni su skandirali ‘Dinamo, Dinamo’. Osim obitelji, dočekala ih je i skupina navijača koji su lica prekrili medicinskim maskama. Okupljeni su pokušali oformiti koridor te spriječiti novinare i snimatelje da snime navijača.

Jedan od okupljenih mladića je i zaprijetio snimatelju: ‘Budem te zroko, sje**t ću te’. Nakon izlaska iz zračne luke, zapaljene su i baklje.

Unatoč prvotnim navodima u medijima da na aerodromu uopće nije bilo policije, čini se da tome nije tako. Uhićena su četvorica BBB-ovaca zbog pirotehnike.

Ministar Božinović danas je komentirao povratak BBB-ovaca i kazao kako su oni, koji su ih dočekali i radili nerede na zračnoj luci, uhićeni te da će se podnijeti prijave te da neće moći ići na utakmice, piše RTL.

Što se tiče hrvatskih institucija, sud može donijeti mjere zabrane prisustvovanja sportskim terenima, na nogometnim utakmicama, u trajanju od 6 mjeseci do 1 godine, na zahtjev policije. Policija će vrlo brzo i intenzivno podnositi takve zahtjeve sudovima u odnosu na sve osobe, rekao je Božinović.

Share This Article