22 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zoran Šprajc: Letio sam automobilom preko stepenica usred Zagreb i molio Boga...

Zoran Šprajc: Letio sam automobilom preko stepenica usred Zagreb i molio Boga da me nitko nije vidio

U ovotjednoj epizodi showa ‘Ma lažeš!’ kapetan Jan Kerekeš ugostio je popularnu RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić te glazbenicu i pjesnikinju Alku Vuicu, a u timu Luke Bulića zaigrali su producent i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc te chef i član žirija emisije ‘Tri, dva, jedan kuhaj!’ Tomislav Špiček. U ovom showu članovi ekipe ispričaju priče iz svog života za koje ostali moraju pogoditi jesu li istinite ili nisu. Svoju neobičnu priču ispričao je i urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc.

– Jednom prilikom sam filmski preletio automobilom preko stepenica usred Zagreba i molio boga da me netko nije prepoznao – pročitao je svoju tvrdnju Šprajc. – To je bilo kod Doma sportova… Izlazio sam s jednog događanja i zaboravio sam iz kojeg smjera sam došao… Vidim tamo je cesta do koje moram doći, ne znam što me čeka sad na putu do te ceste. U drugoj vidim da to nije taj put jer su tu neke stepenice ispred mene. I gotovo je, ne možeš više stati ni zakočiti… Što bude, bude! Kao Jackie Chan sam letio autom preko stepenica – ispričao je, piše Večernji.

– Prvi put sam bio ondje! Ja sam došao iz Slavonskog Broda, Zagreb ne poznajem – prisjetio se Šprajc, priznavši da taj njegov pothvat nitko nije vidio. Najsumnjičavija je bila Alka Vuica i nije bila sigurna da je ova priča istinita, no zajedničkim su snagama njezina ekipa je ipak odlučili da Šprajc ne laže – i pogodili!

Najnovije

Još iz rubrike