“Ovo je grozno kao 2008., najviše mi je žao Modrića”

Screenshot: HRT

Stručni komentatori nakon 1:1 protiv Italije i šokantne, nevjerojatne završnice i gola koji su Vatreni primili u 98. minuti utakmice bili su utučeni te su pokušali sažeti dojmove.

– Neopisivo mi je teško. Dečki su se neviđeno borili. Gledam sebe i svoju karijeru, sjećam se 2008. godine, ono je bilo grozno, isto se dogodilo i danas. Junački se boriš i boriš i u zadnjoj sekundi taj Zaccagni zabije gol, rekao je Anton Samovojska.

– Danas je postojao cilj da prođemo bez primljenog gola. Svi igrači koji su počeli drugo poluvrijeme i Budimir koji je ušao, sve izmjene su igrale na nivou kao što su igrali svi ostali. To je bila neka druga Hrvatska. Kao igrač sam prolazio kroz ovakve trenutke, ovo je velika kazna za našu ekipu. Nismo to zaslužili, međutim život piše romane. Modrić je promašio, pa je zabio 60 sekundi kasnije, istaknuo je Tomislav Ivković.

– Teško je sublimirati sve u par rečenica. Propustili smo svoju priliku u utakmici s Albanijom. Ja mogu odati priznanje dečkima i izborniku koji je dobro planirao utakmicu. Moram podvući ovog suca, toliko je tendenciozno navlačio za Talijane. I na kraju osam minuta nadoknade. Osjećaš kad je nešto tendenciozno, ovo kako je on sudio. Najviše mi je žao našeg kapetana Luke Modrića, da je ovako završila ova utakmica, rekao je Joško Jeličić, piše HRT.

Za Hrvatsku Euro još nije gotov, moguć je najluđi rasplet. Evo što nam treba za osminu finala

Iz minute u minutu, Euro24, Hrvatska-Italija: Potpuni šok, Talijani u 98. minuti izjednačili

Share This Article