Jeste li među njima? Ovo su najbolje majke po horoskopu

Foto: Unsplash

Kao roditelj djetetu morate osigurati utočište, hranu, ljubav i mogućnosti za rast. Težak je to posao i nije svatko u tome toliko dobar. No prema horoskopu, neke su majke malo ‘kvalificiranije’ od drugih

Svaki horoskopski znak i svaka majka ima jedinstveni stil majčinstva i svoje posebne sposobnosti, piše Your Tango.

Jeste li znali da čak i vaš horoskopski znak može istaknuti najbolje kvalitete koje imate kao roditelj?

Kao roditelj morate osigurati utočište, hranu, ljubav i mogućnosti za rast. Težak je to posao i nije svatko dobar u toj velikoj odgovornosti. No prema horoskopu, neki se znakovi zodijaka čine malo kvalificiranijim za majčinstvo od drugih.

Ovo su prema horoskopu najbolje mame, rangirane od najboljih do onih ‘manje boljih’.

1. Ribe (19. veljače – 20. ožujka)
Ribe potiču djecu na umjetnost i kreativnost. Djeca majke Ribe bit će osjetljiva, maštovita i naučit će tretirati druge ljude s ljubaznošću i suosjećanjem. Mame Ribe pružit će ljubav, pomagat će drugima i pokazati svoj neovisan duh.

Majka Riba možda ne zna kako naučiti svoju djecu da ostvare svoje snove, ali će im pružiti potpunu podršku dok oni pokušavaju sami shvatiti svoje snove.

2. Ovan (21. ožujka – 19. travnja)
Majke Ovnovi drže rasporede svoje djece prepune glazbenih lekcija, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovna i sama ima puni raspored. Želi da njezina djeca budu avanturistička i da se ne srame isprobati nove stvari. Potiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u što vjeruju.

Ove mame ponekad mogu biti naporne svojoj djeci, ali više će slušati svoje dijete i stvarno čuti što ono želi ili ne želi učiniti.

3. Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)
Mame blizanci mogu razgovarati o bilo čemu sa svojom djecom – one često imaju ‘razgovor’. One nemaju nikakve tajne koje skrivaju od svoje djece. Njihova djeca imaju sjajne komunikacijske vještine i vrlo su svjesna onoga što se događa u svijetu oko njih.

Jedna od stvari zbog koje je ova mama tako jedinstvena je njezina sposobnost razumijevanja djece bez obzira na spol i njihovu dob. Blizanke također rade najbolje zabave za djecu.

4. Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)
Mama Jarac će se boriti do smrti za svoju djecu. One su žestoko odane i uvijek će se zalagati za njih. Te mame roditeljstvo shvaćaju vrlo ozbiljno. Za svoju djecu žele dobru radnu etiku i da su disciplinirani i fokusirani.

Možete biti sigurni da njena djeca dobivaju novac, a zarađuju ga radeći i brinući se o braći i sestrama. To su najčešće radne mame i ponekad ih treba podsjetiti da odvoje malo vremena za sebe, a ne da posvete svaku slobodnu minutu svojoj obitelji, prenosi 24sata.

5. Bik (20. travnja – 20. svibnja)
Žene u znaku Bika su nevjerojatno strpljive. Ali nemojte pogriješiti, one vrlo su realne i prizemne. Ove mame mogu biti tvrdoglave što može dovesti do problema kada im djeca dođu u tinejdžerske godine.

No ova mama osigurava da njezina djeca cijene ljepotu i prirodu. Budući da su možda sklone prekomjernom gomilanju hrane i trošenju, moraju paziti da ne prejedaju svoje dijete.

6. Vage (23. rujna – 22. listopada)
Vage su sjajne mame jer su tako uravnotežene i mirne. Potiču harmoniju u kući i kad postoji razdor između braće i sestara, ona može vidjeti svačiju perspektivu u svađi i pomoći sudionicima u pronalaženju neutralnog tla.

Mame Vage ne vole biti disciplinarne i radije bi bile prijateljice nego roditelj. Najvažnije što mama Vaga uči svoju djecu je kako dijeliti, kako osjećati samilost prema drugima i kako biti dobri prijatelji.

7. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)
Mama Rak štiti i njeguje. U stvari, djeca s mamom Rak znaju da su istinski voljena i zbrinuta. Mama Rak uvijek je tu da posluša svoje dijete i pomogne im da se osjeća bolje. Želi da njezin dom bude mjesto ljubavi i utjehe te da njezina djeca mogu s njom podijeliti bilo što.

Kad sve drugo ne uspije, mama Rak će djetetu napraviti omiljene kolačiće ili užinu. Sjajna je i u tome što može pomoći razvijanju dječje kreativnosti.

8. Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)
Mama Strijelac ima ogromno srce. Vrlo vjerojatno počinje putovati s djetetom u ranoj dobi. U svoju djecu unosi žeđ za znanjem i snažan osjećaj neovisnosti, kao i opaki smisao za humor.

Strijelci se zabavljaju s mamama i ona zna da je djetinjstvo kratko, pa želi da njena djeca uživaju u svakom trenutku toga. Mama Strijelca može biti impulzivna. Ona možda nema toliko pravila kao i mnoge druge mame, jer želi da njezina djeca budu vlastiti ljudi.

9. Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)
Što god bilo slomljeno, mama Djevica dat će sve od sebe da to popravi, bilo da je u pitanju igračka ili slomljeno srce. Ima velika očekivanja za svoju djecu, ali i dalje ih voli neopisivo, čak i kad ju iznevjere.

Kraljica je multitaskinga kao roditelj, ona radi, volontira i još uvijek održava vrlo čist i uredan dom. Želi da njezina djeca imaju disciplinu i da ne odustanu kada stvari postanu teške. No Djevica je perfekcionist pa ponekad to teško može pasti djeci.

10. Škorpion (23. listopada – 21. studenog)
Mame Škorpioni su strašno intuitivne i često znaju što se događa s njihovim djetetom. Majke Škorpije velike su pobornice odanosti, iskrenosti i zaštite, i sve dok njezina djeca govore istinu i paze na druge, ona je dobra.

Pazite ako na bilo koji način uvrijedite njezinu djecu ili im stvorite problem jer će se ona boriti jače za svoju djecu nego za sebe. Stavit će potrebe svoje obitelji iznad svojih i strastveno će ih braniti kad god osjeti da im se prijeti.

11. Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)
Majke Vodenjaka imaju za cilj da budu vjerne sebi. Možda će poučavati svoju djecu kod kuće, ali pobrinut će se da imaju i nastavu izvan kuće. Pobrinut će se da znaju važnost pomaganja drugima i da su njezina djeca svjesna pitanja poput globalnog zagrijavanja.

Vodenjakova mama sigurno će potaknuti maštu i eksperimentiranje kod svoje djece. Međutim, ona će imati vrlo malo strpljenja kada dijete emocionalno ‘pukne’ ili za bilo kakvu vrstu emocija. Možda će je trebati podsjetiti da ne može pretpostaviti da njezina djeca znaju da ih voli i da ih treba uvjeriti.

12. Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)
Lav mama najviše se ponaša poput djece. Uživa u igri sa svojom djecom i daruje im velikodušne poklone. Ona se, međutim, može suočiti s vlastitim potrebama i može postaviti vlastite probleme i potrebe pred svoju djecu. Je li ona na onoj skupoj zabavi jer je to tražio njezin sin ili kći ili to radi kako bi impresionirala ostale mame?

Duboko voli svoju djecu, ali može biti narcisoidna, misleći na svoju djecu kao produžetak sebe. Čak bi i zavodila učitelja svoga djeteta, iako to sramoti njezino dijete u tom procesu.

TAGGED:
Share This Article