Bulj: Zastrašujuće je čitati izjave generala koji su predsjedniku RH uputili zahtjev za pomilovanjem udbaških likvidatora

Screenshot: Saborska TV

Zastrašujuće je na Veliki petak čitati izjave generala koji su predsjedniku RH uputili zahtjev za pomilovanjem udbaških likvidatora Perkovića i Mustača, kaže Miro Bulj.

Smatraju da ih treba pomilovat zbog njihovih zasluga u Domovinskom ratu, a zaboravljaju da je stavljanje tih starih struktura na raspolaganje novoj demokratskoj vlasti bio jedini način da spase “živu glavu” i sačuvaju svoje pozicije i interese.

Generali moraju shvatiti da nagrada za zasluge u ratu ne može biti pomilovanje za stravične zločine, udbaške likvidacije i zvjerstva iz vremena komunističkog režima.

Isto tako, zasluge iz Domovinskog rata ne mogu biti opravdanje za poslijeratno profiterstvo.

Zato je moja poruka jasna: za zasluge u ratu odlikovanja, za udbaške likvidacije i zvjerstva kao i za poslijeratno profiterstvo, zaslužena kazna bez pomilovanja.

To je Hrvatska za kakvu su se moji suborci borili!

Izgleda da ovaj naš narod još prolazi svoju Kalvariju i Veliki petak, još uvijek je snažan utjecaj tih starih struktura, kao i novih korumpiranih kojih se trebamo osloboditi.

Ali dolaze nove generacije i vrijeme blagog naroda.

Još uvijek je petak, ali Nedjelja dolazi!, piše na fb-u Miro Bulj.

Nobilo piše pomilovanje za udbaše Perkovića i Mustača, Jutarnji list tvrdi: Potpisat će Gotovina, Čermak, Rojs, Krešić i Domazet Lošo?

Share This Article