9.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Još će biti da sam ja kriv što Plenkovićeva i Pupovčeva policija...

Još će biti da sam ja kriv što Plenkovićeva i Pupovčeva policija u Borovu nije radila svoj posao, kao i kad je trebalo maknuti mauzolej neplivaču Šoškoćaninu

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na fb-u o incidentu u Borovu:

“Grupa muškaraca danas je u Borovu poticala na nasilje koristeći gnjusan govor mržnje protiv naših sugrađana Srba. To je sramota i za svaku osudu.

Ali vidio sam da im je tamo, mirnim auto-mimohodom asistirala i policija, policija kojom upravljaju skupa Plenković i Pupovac. Što je tamo radila policija, ako nije PREVENTIVNO štitila red i zakon? Još će biti da sam ja kriv što Plenkovićeva i Pupovčeva policija u Borovu nije radila svoj posao danas.

Kao što ga nije radila kada je s groblja u Borovu trebalo maknuti mauzolej neplivaču Šoškočaninu. Da, meni smeta, kao što bi mi smetao spomenik Maksu Luburiću. A nekome odgovora da taj spomenik bude tamo i provocira. I da se ništa ne čini”, napisao je.

AUDIO Mural masakriranim redarstvenicima je nepoželjan: Načelnik Borova odgovorio Milanoviću koji ga je nazvao papkom, Penavu optužio za provokacije

VIDEO BBB-i vikali ulicama Borova uz policijsku pratnju, neki su izdvojeni

Najnovije

Još iz rubrike