Pet puta dnevno moram reagirati ne bih li razgonio rojeve štetočina: Razni puhovi i Puhovski njegovi prljavi egzekutori. I profiteri

Predsjednik Zoran Milanović drugi put danas se oglasio na fb-u:

“Puhovski me uspoređuje sa Staljinom. Kasno ostvareni profa i ‘filozof’ sravnjuje me s tipom koji je na raspolaganju imao fanatično odan policijsko-represivni aparat i rigidnu komunističku partiju, u jednoj poludivljoj i pretežno zaostaloj državi, u kojoj je najgore nasilje kroz cijelu povijest bilo ‘de rigueur’. U državi s jednim novinama, jednim radiom i bez televizije.
U današnjoj se Hrvatskoj ja, hrvatski Staljin, sam samcat mlatim s udbaško-hadezeovskim polusvijetom i njihovim bezbrojnim platformama. Bez ikakvog ‘aparata’ na mojoj strani. Tek čvrsta ljevica i oko sokolovo.

Pet puta dnevno moram reagirati ne bih li razgonio rojeve štetočina, koji neometano i bez ikakvih posljedica – lažu. Većina za novac. Novac vlasti. Vlasti poput one za čiji račun je Puhovski prije pedeset godina huljski otkucavao i pred staljinističkim partijskim sudom zakucavao benigne hrvatske sveučilištarce, svoje vršnjake. To je bio integrirani državno-partijsko-policijski staljinizam a la SR Hrvatska, a razni puhovi i Puhovski njegovi prljavi egzekutori. I profiteri. Puhovski – blažene one oči koje ga nisu ugledale.

A sto se tiče brige te dvojice udbaških drukera (drugi je osječki Superhik) za moje psihičko stanje, mogu im prigodno odgovoriti:

Pa kakva je to bolest, Superhiče? Ja sebe ne mogu da vidim sa strane. A nije lijepo, Superhiče, da budem lud, a da to ne znam. Pedeset četiri godine živim normalno, a sad sam odjednom poludeo kad sam tebe i tvoje sreo..

Žarko Puhovski je za 24sata rekao kako je Milanović izgubio kontrolu nad sobom te da je protiv onih koji su protiv njega, nazvavši to Sataljinovim modelom.

Nešto ranije PRH objavio je post o Dejanu Joviću:

“O ovome sam pisao maloprije. To je legitimno, tako se brani domovina. Da cijeli svijet razumije.”, napisao je Milanović.

Jandroković: Milanović očito ima poremećaj ponašanja, a vjerojatno i ličnosti

Jandroković oštar prema Milanoviću: Zahtjevom DSV-u priznao je svoju pogrešku, bio je nasilan i nepristojan

Jandroković: Milanović očito ima poremećaj ponašanja, a vjerojatno i ličnosti

Share This Article