4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno "Sporchi" Pupovac objavio teško kompromitirajuće poruke koje mu je slao Milanović

“Sporchi” Pupovac objavio teško kompromitirajuće poruke koje mu je slao Milanović

Pupovac je na svom Facebook objavio poruke u kojima ga Milanović naziva bijednikom

Predsjednik države Zoran Milanović jučer je verbalno napao saborskog zastupnika Milorada Pupovca. Danas je na svom Facebook profilu odgovorio i prozvani zastupnik.

”Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam “prljav”. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam “prljav” ili “smrdljiv”. Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam “prljav”. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa”, izjavio je Pupovac.

Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac je zbog jučerašnjih izjava Zorana Milanovića sazvao konferenciju za medije.

Podsjetimo, jučer je Milanović komentirao izjave Milorada Pupovca o Zlati Đurđević.

“To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u Sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori?

Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka.

Poruka Pupovcu – predstavnik svih siromašnih, manipuliranih Srba sam ja, Zoran Milanović, zagrebački Hrvat porijeklom iz Dalmacije. Bok, Pupovac” , rekao je Zoran Milanović, prenosi N1.

VIDEO Pupovac ozbiljno optužuje: Zoran Milanović destabilizira ustavni poredak

VIDEO Milanovićevi “Brutti, sporchi e cattivi”: Plenković je ružan, Pupovac je prljav, a Jandroković zao

Najnovije

Još iz rubrike