Nakon teške godine, sportaši s nadom i optimizmom ušli u 2021.

Od 2020. godine većina sportaša oprostila se u krugu obitelji, a u 2021. ulaze s puno nade i optimizma.

– Bila je ovo teška godina za sve, ali vrijeme je da zaželimo dobrodošlicu 2021. s nadom i optimizmom. Želim vam svima zdravu i sretnu Novu godinu, napisao je Luka Modrić na Instagramu.

– 2020. godina nije bila lagana, u to nema sumnje. Nitko ne može biti ravnodušan prema boli i patnji koje je COVID-19 donio na svijet. Pokušajmo 2021. godinu pretvoriti u prekretnicu, novi početak. Jer svi mi – a mislim na sve nas – i dalje možemo postati bolje verzije sebe. A ako sve to radimo zajedno, to bi zapravo mogla biti tajna da stvari krenu na bolje, istaknuo je Cristiano Ronaldo u novogodišnjoj čestitici.

– 2020. možda nije bila najbolja, ali je bila godina puna izazova i iščekivanja… 2020. možda nije ispunila sva naša očekivanja, ali je ona takva kakva jest, tužna, teška i mukotrpna naučila nas mnogo. Da smo mi u muci i tuzi najjači, da smo najspremniji i najodlučniji kada je to najpotrebnije, da ponekad koliko god sebično se ponašali i izgledali smo samo ljudi!! Da lijepa riječ, gesta ili pomoć znače više od ičega! Da ovakvi kakvi jesmo i dobri i zločesti, tužni i veseli, slabi i jaki, opet najbolji smo i najjači!, poručila je Sandra Perković.

– Iako nam je ova godina odnijela zagrljaje, poljupce, putovanja i još mnogo toga naučila nas je da više cijenimo ono što imamo. Podignite čašu, nazdravite jer ova nova godina bez sumnje je još jedna jedinstvena prilika za proslavu života, poruka je Ivana Rakitića koji je uputio još jednu važnu poruku: – Ovom prilikom, velika podrška Hrvatskoj! Zajedno smo jači, IZNAD SVIH HRVATSKA.

– Iako iznimno teška godina za cijeli svijet, a posebno moju voljenu Hrvatsku, privatno sam jako sretan i zahvalan jer nam je život obogatio ovaj maleni šef i što mi je u godini s najviše slobodnog vremena ikad mogao šefovati 24/7. Istinski se nadam da nas je ova godina osnažila kao pojedince, ali i kao društvo te ćemo u Novu ući kao bolji ljudi. Želim svima sigurnu, mirnu i zdravu 2021., poruka je Marina Čilića, piše HRT.

Franko Škugor iskreno je napisao: – Hvala vam 2020. Bila je to velika lekcija! Ali sad sam vas već umorio… Svima želim zdraviju, sretniju i uspješniju 2021. godinu!

Share This Article