Tony Cetinski: Odlazim s Facebooka i prelazim na nešto što nije pod cenzurom

Otkako nema nastupa zbog pandemije korona virusa, Tony Cetinski (50) slobodno je vrijeme posljednjih mjeseci uglavnom trošio na društvenim mrežama, ukazujući na kojekakve teorije zavjera.

Već je javnosti dobro poznat stav pjevača kad su u pitanju civilizacijske tekovine poput cijepljenja, no kako su se društvene mreže posljednjih mjeseci uhvatile u koštac s fake news sadržajem, tako je i Tony postao nezadovoljan društvenim mrežama. Pomalo ironično, o svom odlasku s Facebooka svoje je pristalice obavijestio upravo putem Facebooka.

– Lagano se mičemo s Facebooka na nekompromitiranu novu platformu! Vidimo se na MeWe ili Gab. Odviknimo se od Facebooka i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve, a nije pod ultra cenzurom – poručio je pjevač.

Objava Cetinskog podsjetila je na onu Donalda Trumpa, koji problem s cenzurom zbog svojih objava vidi na Twitteru. Tony je u jeku svoje ‘kampanje’ posljednjih mjeseci lobirao upravo za Trumpa, pa ne čudi prepoznatljiva retorika.

– Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Pozivam vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Molimo za njega. Daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih i kršćanske vrijednosti – zaključio je nedavno Cetinski, pišu 24sata.

Facebook Komentari