Naša veza je bila savršena – sve dok mi se nije javila druga žena

Foto: Unsplash

Prevarena žena, Sarah Dowell, napisala je pismo svim ženama kako bi ih upozorila da njihov život ‘iz snova’, možda nije onakav kako izgleda.

Pismo je objavila na stranici Your Tango, a donosimo ga u cijelosti:

Zamislite ovo: U vezi ste, sve ide savršeno, kao da lebdite na oblaku. Osjećaj je nevjerojatan, a vi ste sretniji nego što ste ikad bili.

Mislite u sebi da je ova osoba možda ona prava. Muškarac kojeg se tražili i čekali. Neka se jednom i vama nešto dobro događa, napokon imate sreće.

Odjednom vam se javlja mobitel. Željno izvlačite telefon, znajući da će to biti slatka poruka osobe koja vam je pružila sve te osjećaje.

Nažalost, varate se.

Gledate poruku i srce vam padne u želudac. Čitate poruku iznova i iznova. Oblak na kojem ste sjedili nestaje ispod vas. Ta veza, osoba o kojoj ste mislili, nije onakva kakvom se predstavljala.

Poruka je stigla od imena kojeg ne znate, broja koji nikada niste vidjeli, ali riječi odjekuju u vašem umu. Tekst je glasio: ‘On nije ono što misliš’.

Njegova odanost nije s vama. I nju viđa.

Sjetite se vremena kad vam je tijekom vaše veze rekao da izlazi s prijateljima, zaglavio je na poslu, radio je nešto važno, ali poslao bi vam poruku ili vas nazvao kad bi se vratio kući.

Što je bilo istina? Je li išta od toga bilo istina? Kako možeš znati? Još važnije, što sad napraviti?

Sučeljavanje nije lako, ali je neophodno za takvu vrstu situacije. Mora znati da ste primili ovu poruku.

Ipak se pripremite. Imat će izgovor: ‘Ona je luda bivša, pokušava sabotirati sve moje veze.’ Ili, možda nešto jednostavno: ‘Zašto bi, umjesto meni, vjerovala nekome koga ne poznaješ? Zar stvarno misliš da sam takav?’

Dat će sve od sebe da vas uvjeri da laže. Međutim, odgovorite joj na poruku. Možda ima dokaz da ti nije vjeran. Provjerite s njom, ne bojte se odgovoriti ovoj ženi.

Ne krivite je; uopće nije ona kriva. Nisi ni ti kriva. Njegova je krivica.

Odgovorite joj, postavljajte pitanja. Pitajte je kad su bili zajedno, kada su se zabavljali i kada se nešto dogodilo između njih. Razgovarajte s ovom ženom i sjetite se da bi u takvim situacijama žene trebale pomoći jedna drugoj.

Možda se čini okrutno, ali najbolje što možete učiniti je suprotstaviti mu se kao tim. U svakom slučaju, teže će pronaći izgovor. Kako vas oboje može pogledati u oči, tvrdeći da je druga jednostavno luda?

Možda ćete se osjećati nervozno, ali istina će izaći na vidjelo.

Nastavite ga ispitivati ​​i pobrinite se da njegova priča ostane ista. Ako govori istinu, ne bi se trebao naknadno sjetiti ničega – neće razmišljati o svojim mislima. Pogledajte poklapa li se njegova priča.

Nastavite razgovarati s njim, a neka i ona razgovara s njim.

Kad istina izađe na vidjelo, ako je stvarno ‘dvostruki igrač’, vrijeme je da prekinete.

Ne preporučujem pružanje nove šanse. Povjerenje je teško obnoviti, ali lako je razbiti. Razbio je vaše povjerenje i slomio vam vjeru u njega. Ako odlučite obnoviti svoj odnos s njim, možda neće nikada biti isto.

U najboljem slučaju možete iznijeti smeće i steći novog prijatelja. Najbolji prijatelji mogu doći iz najgorih situacija.

Ako se udružite s drugom ženom, ne dopustite mu da vas suprotstavi. Zauzmite se za drugu ženu i nadajte se da će se ona zauzeti i za vas.

Zapamtite, opet, ona nije kriva. On je taj koji je donio odluku da vas obje izda, ona je također oštećena. Nitko od vas ne zaslužuje ono što vam je učinio.

Moj savjet – izbacite smeće i pritom steknite novog prijatelja, prenosi 24sata.

Facebook Komentari