Jahta na kojoj je plovio Sanader ipak je prodana, a vlasnici će je iznajmljivati pod zanimljivim sloganom

Foto: Njuškalo

Prodana je jahta kojom je plovio bivši premijer Ivo Sanader.

Naime, jahtu je kupio mladi splitski poduzetnik Ivo Bilić koji je vlasnik tvrtke “Rent a boat Natali” i bavi se iznajmljivanjem brodica u rekreativne i transportne svrhe, prenosi Večernji.

Ivina supruga Marija potvrdila je za portal 24sata da takva sudbina čeka i ovu jahtu.

– Malo ćemo je mi koristiti, a onda će ići u charter. Iznajmljivat ćemo je pod sloganom “Ljetujte kao premijer!”. Stvarno je vrhunska. Ne treba u nju ništa ulagati, traži samo malo čišćenja i stavljanje plahti. Super je održavana. Ovo je baš bila prilika. Izgleda onako kako je na slikama objavljenim po medijima, a motori su također vrhunski, imaju samo nešto malo sati rada, rekla je.

Supružnici dva mjeseca godišnje borave na brodu, a ne bude li najam dobro išao, kako kažu, opet će im biti drago da Sanaderovu jahtu imaju samo za sebe. Trenutno se nalazi na suhom vezu, a čekaju ih minimalna ulaganja.

– Moj muž je zaljubljen u brodove od koji svih bježe. Portali su danima objavljivali da nitko ne želi kupiti ovu jahtu i onda su mu prijatelji počeli stalno govoriti “Ivo uzmi, uzmi, ovo je stvoreno za tebe”. Prije tri dana se skupio, otišao u Šibenik i kupio je, rekla je.

Bivša jahta na kojoj je plovio Sanader bit će im deseti brod u kolekciji. – Iznajmljivat će se po danu i po tjednu. Bit će ‘all inclusive’, ali za cijenu nismo još sigurni. Vjerojatno će biti 3000 eura po danu – dodala je Marija.

Facebook Komentari