Flavio Briatore (70) kritično? Protivio se mjerama, a njegov disko u Italiji je žarište korone

Talijanski bogataš i poslovni čovjek Flavio Briatore (70) pozitivan je na korona virus te se nalazi u bolnici San Raffaele u Milanu. Tamošnji mediji raspisali su se kako ima teške simptome, pišu 24sata.

Sve je počelo za vikend, kad se požalio na blagu temperaturu i simptome umora te se konzultirao s liječnicima. Zasad mora biti pod liječničkim nadzorom. Ima simptome upale pluća te je hospitaliziran.

Flavio je prije nekoliko dana vodio oštru polemiku oko korona virusa, gdje se protivio zatvaranju klubova. Raspravljao se s talijanskom Vladom zbog pooštravanja mjera za diskoteke.

Flavio je, inače, vlasnik kluba Billionaire u Porto Cervu. Taj je klub označen kao žarište jer se tamo zarazilo oko 60 zaposlenika i posjetitelja, nakon što se u Italiji pričalo kako su velik problem noćni klubovi koji su krcati. Naposljetku je disko morao privremeno prestati s radom.

Njegov drugi restoran Cipriani u Monte Carlu se zatvorio zbog rizika od zaraze korona virusom, nakon što se isto tako zarazilo osoblje.

– Donijeli smo odluku da privremeno zatvorimo Cipriani radi opreza i sigurnosti za naše goste i naš tim – piše u objavi restorana.

Zbog odluka o zatvaranju klubova, Flavio je bio bijesan.

– Pustite nas da radimo. Pokazuju nam razne brojke proteklih nekoliko mjeseci za koje nemaju nikakve dokaze. Vlada na taj način plaši ljude – govorio je Flavio, prije nego se sam zarazio.

Bogataš je poznat po zavidnom bogatstvu kojeg je stekao, ali i po vezama s brojim mladim djevojkama i supermodelima. S Naomi Campbell (50) bio je zaručen tri godine, a s Heidi Klum (47) ima kći Helene Boshoven Samuel (16).

Nedavno je potvrdio kako ljubi modela Mariju Ludovico Campano (24).

Facebook Komentari