Tajila je trudnoću i rođenje drugog djeteta nakon što je suprug uhvaćen kako se mazi s kolegicom

Nakon što su prošle godine mediji i korisnici društvenih mreža bili uvjereni da su pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel pred razvodom, cijela situacija je dobila novi zaplet, piše Večernji list.

Naime, kako doznaju strani mediji, Biel je u tajnosti rodila dječaka. Glumica i beba su dobro i trenutačno se od poroda oporavlja kod kuće pod budnim okom supruga i njihovog 5-godišnjeg sinčića Silasa. Zanimljivo je da se Justin i Jessica nisu pojavljivali u javnosti od početka pandemije koronavirusa, a vijest o trudnoći nisu objavili ni na društvenim mrežama, koje oboje aktivno koriste, te često objavljuju fotografije i videe iz svakodnevnog života.

Podsjetimo, krajem prošle godine oženjeni pjevač je viđen u pauzi od snimanja u društvu kolegice Alishe Wainwright u baru u New Orleansu, a fanovi su odmah primijetili da Timberlake na fotografijama ne nosi vjenčani prsten. Držao ju je za ruku, a ona ga je mazila po nozi, što je pokrenulo glasine o mogućem preljubu. Strani mediji su pisali kako kolege tvrde da između njih nema ničeg. Timberlake je nakon cijele situacije javno progovorio o večeri koja mu je skoro uništila brak.

“Trudim se držati dalje od tračeva koliko god mogu, ali zbog svoje obitelji mislim da je važno da progovorim o tračevima koji nanose bol ljudima koje volim. Prije nekoliko tjedana loše sam prosudio – ali želim biti jasan – ništa se nije dogodilo između moje kolegice i mene. Te sam večeri previše popio i žao mi je zbog načina na koji sam se ponašao. Trebao sam biti pametniji. To nije primjer koji želim pokazati svom sinu. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i obitelji što sam ih doveo u takvu sramotnu situaciju, fokusiran sam na to da budem najbolji mogući suprug i otac. Ovo nije bilo to. Jako sam uzbuđen što radim na filmu ‘Palmer’, veselim se nastavku snimanja i uzbuđen sam što će ga ljudi vidjeti”, napisao je Timberlake na Instagramu.

Jessica Biel još se nije oglasila o cijeloj situaciji, kao ni Alisha Wainwright. I dok se po medijima vrte nagađanja oko toga je li se nešto zbilja dogodilo, obožavatelji bruje oko njegovog predbračnog ugovora sa suprugom Jessicom Biel koji će koštati pjevača i glumca pola milijuna dolara ako on ‘odustane’.

Nakon što su Timberlake i Biel izrekli sudbonosno ‘da’ u 2012. godini, New York Daily News izvijestio je da su potpisali ugovor u kojem su precizirali kako će podijeliti svoju imovinu ako se ikada razvedu, a Timberlake se drži financijski odgovornim u slučaju nevjere. Neto vrijednost Timberlake-a prema 2019. godini nadmašila je 200 milijuna dolara.

Share This Article