12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Jacquesa frustriraju izbori: Bože pomozi, ne znamo što nas čeka

Jacquesa frustriraju izbori: Bože pomozi, ne znamo što nas čeka

Pjevač Jacques Houdek (39) predstavio je svoju novu pjesmu ‘Moj najveći strah’ na Radio Dalmaciji, a usput je prokomentirao i aktualnosti. Rekao je da prati predizbornu kampanju i otkrio što očekuje nakon parlamentarnih izbora, pišu 24sata.

– Pokušavam pratiti te lude izbore i sve što se zbiva i pokušavam razaznati tko je tu pravi, a tko ‘falši’ i jako je teško. Čini mi se nikad teže. Reći ću samo: ‘Bože, pomozi nam, ne znamo što nas čeka’. Možda nas opet zatvore. Imam osjećaj da će nakon izbora opet krenuti ozbiljna kampanja suzbijanja koronavirusa i mislim da od ovog ljeta neće biti ništa, ništa značajno. Osobno, sa svojom obitelji, nemam nikakvih planova. Doma smo, bavimo se našom kućicom, dvorištem, jedni drugima. Uopće ne želimo planirati ništa jer je vrlo nesigurno. U svakom kontekstu – Bože, pomozi nam – zaključio je.

Krivo mu je što Damir Kedžo neće predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2021. s pjesmom „Divlji vjetre’.

– Meni je jako žao što Kedžo neće ostvariti svoj san ovom prilikom, ja vjerujem da će ga ostvariti u nekoj drugoj varijanti, druge godine. Ni meni samom nije bilo jasno npr. zašto 2011. nije pobijedila ‘Stotinama godina’ nego je pobijedila – tko ono i otišla koja ono pjesma. Na kraju je ‘Stotinama godina’ bila peta najslušanija te godine u državi i postala je moj najveći hit. Isto mi nije bilo jasno, pa mi je postalo jasno kada sam 2017. pjevao „My friend“. Krivo mi je da ne ide on, ali ne smije odustati. Baš uvijek stvari dođu na svoje – kazao je.

Jacquesova kći Sofia na jesen će krenuti u srednju školu, a sin David u osnovnu.

– Mi smo našu Sofiju dobili, pa mogu reći, dosta mladi, sa 25 godina i sad imamo veliku curu, a mi smo još uvijek mladi, bez bora. Dugo smo željeli našeg Davida, život je htio da on bude sedam godina mlađi. Kreću u prvi osnovne, odnosno prvi srednje, a mi smo ponosni roditelji – ispričao je pjevač.

Najnovije

Još iz rubrike