Je kriza ali se ima duha u Rijeci: Upravitelj i kućni majstor 20 minuta lovili štakora po studentskoj menzi

Sve je snimila i nadzorna kamera, a Sveučilište će događaj prijaviti policiji, piše RTL.

Ovo je odvratno i za one najtvrđega želuca. Štakor je ušao u studentsku menzu.

Nadzorna kamera otkriva detalje. Dok je jedna djevojka sve snimala mobitelom, grupa mladića naguravala je štakora prema vratima dok ga nisu ubacili u menzu među studente koji su oko 13:30 bili na ručku. To je danas top tema. Lucija i Sara studentice medicine, bile su tu kada je nastala strka.

“Vidjela sam jednu curu kako svojoj prijateljici govori nemoj se dizati i nemoj gledati u onome smjeru, pitala sam ja šta se događa i rekla je tamo je ogromni štakor i svi smo ono bili, mislim ručamo tu i malo smo zastali i štakor je počeo trčati dalje po menzi, svi su ga počeli hvatati, uglavnom nastao je cijeli cirkus, nije bilo baš najugodnije”, kazala je studentica Lucija Marš.

Menza je starija od četiri desetljeća, svojevremeno je bila najmodernija u cijeloj bivšoj državi, a dnevno se u njoj pojede oko tri i pol tisuće obroka.

“Nikakvih problema do sad nije bilo, hrana je fina i nije skupa”, rekla je studentica Klara Zadravec.

Obrok se plaća 6 i pol kuna, a studenti nemaju nikakve zamjerke na higijenu. Hvale svoju menzu i osuđuju pojedince koji su im zgadili jučerašnji dan.

“Nažalost ne znam kako bih to komentirao, zbilja su tužne vijesti, sramotno što se tako nešto može dogoditi, baš u menzi, u restoranu i to ovdje u gradu gdje je baš praktički centar da tako nešto nekome uopće padne na pamet, ali šta ćete imate svakakvih ljudi”, rekao je Sven Toljan.

Djevojka koja je sve snimala ispred, za glodavcem ulazi u restoran. Njega su ulovili upravitelj i kućni majstor.

“To je otprilike trajalo jedno 20 minuta sigurno, oko 20 minuta. A restoran pun ili? Pa restoran je bio tako oko 70 posto popunjen”, kazala je zamjenica upravitelja objekta, Jasna Milinović.

Svi koji su bili tamo, zapamtit će jučerašnji ručak. Ali neće biti svejedno ni glavnim akterima mišje predstave jer će Sveučilište događaj prijaviti policiji, piše RTL.

Facebook Komentari