Amazon u Zagreb stiže po nove kadrove

Na Job Fair 2017, sajam koji organiziraju Centar karijera Fakulteta za elektrotehniku i računarstvo (FER) Sveučilišta u Zagrebu i studenti okupljeni u KSET-u kako bi povezali studente s potencijalnim poslodavcima, ove godine prvi put će doći i američki div trgovine online Amazon.

Kako je tportalu rekla Iva Gospodnetić, stručna suradnica FER-a za karijerno savjetovanje, Amazon je suradnju s tim dijelom zagrebačkog fakulteta započeo u listopadu 2016. godine na vlastitu inicijativu. Pokazali su veliko zanimanje za sudjelovanje na događajima u organizaciji Centra karijera, među kojima je i ovogodišnji Job Fair.

‘Razlog zbog kojeg su kontaktirali s nama i zbog kojeg i dalje surađujemo studenti su i alumni FER-a, koji su se pokazali iznimno uspješnima i sposobnima.

Njihov dolazak na Job Fair ne čudi s obzirom na to da je to najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, na kojem ove godine sudjeluju 93 tvrtke iz 14 područja.

Amazon će se tako ove godine naći uz jednako zvučna imena kao što su Google, Microsoft, Jane Street, Jungheinrich Systemloesungen, ARM, ALTEN, Infineon, Palantir, ali i HT Grupa, IN2 Grupa, Ericsson Nikola Tesla, Hrvatski operator prijenosnih sustava (HOPS), Hrvatska lutrija, Agrivi, Amphinicy, Byte Lab, Comminus, Croteam, ecx.io, Five, Microblink, Degordian, Comminus, Repsly i brojna druga.

Facebook Komentari