Potpredsjednik Sabora Brkić posjetio je i drugu dalmatinsku utvrdu MOST-a, Omiš, evo što je tamo radio

Potpredsjednik sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić posjetio je i drugu dalmatinsku utvrdu MOST-a, Omiš, iz kojega je potpredsjednik Vlade Ivan Kovačić.

Sastao sam se sa svojim prijateljima i stranačkim kolegama u Omišu te HDZ-ovim kandidatom za gradonačelnika Omiša na predstojećim lokalnim izborima Jurom Šabanom-Stanićem. Razgovarali smo o konkretnim programima i planovima koji će poboljšati standard života tamošnjeg stanovništva, ali i načinima privlačenja ulagača čije će otvaranje novih radnih mjesta povećati zadovoljstvo naših građana, napisao je Brkić na fb-u.

Uvijek se iznova radujem obilasku naše Dalmacije i činjenici koliko je gospodarskog i turističkog potencijala kadra iznjedriti. No, najveće bogatstvo toga kraja su ljudi koji puni entuzijazma žele iskoristiti dobro postavljene temelje i stvoriti ljepši i kvalitetniji život svojim obiteljima i budućim naraštajima.
Potrebno je sposobnim mladim ljudima dati priliku da svojim doprinosom postignu značajan uspjeh po pitanju prosperiteta i toga kraja. Siguran sam kako će spoj mladosti i iskustva u Omišu te sva njihova snaga, ideje i dobra volja pridonijeti cjelokupnom omiškom kraju, ali i biti na ponos svim građanima u Lijepoj našoj.
Izrazito je važno i udružiti snage, spojiti svježe, inovativne vizije mladih sa znanjem kojim su iskusniji stvorili mogućnosti za napredak.
ZAJEDNO učinimo Hrvatsku onakvom za kakvu su se borili naši hrvatski branitelji!, napisao je Brkić.

Facebook Komentari