4 C
Zagreb
Naslovnica Nekategorizirano Glas za: Sindikalni super kompjuter iz ubačenog uzorka izvukao najvažnije poruke, politike...

Glas za: Sindikalni super kompjuter iz ubačenog uzorka izvukao najvažnije poruke, politike i očekivane ishode

Umjesto javnog postavljanja pitanja čelnicima političkih stranaka na koje ionako neće dobiti odgovore, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, odlučio se preporuke za glasovanje na predstojećim parlamentarnim izborima formirati uz pomoć računalnog programa, procesuiranjem najučestalijih političkih poruka, ključnih riječi i očekivanja od strane građana.

“SUK”, odnosno Sindikalni super kompjuter, je iz ubačenog uzorka izvukao najvažnije poruke, politike i očekivane ishode i složio ih u formi rap pjesme, kao sadržajno-informativnog oblika prijemčivog za najširi krug građana – birača na izborima 2016. godine.

Kako je znanost već odavno potvrdila da riječi snažnije odjekuju kad su popraćene odgovarajućim vizualno-slikovnim sadržajem, preporuke su opremljene fotografijama i porukama izbornih aktera i njihovih promidžbenih materijala koje ih potkrepljuju.

Na pitanje hoće li preporuke stvarno pomoći članovima sindikata i građanima u odabiru određene političke opcije, “SUK” je izračunao da je vjerojatnost za to 145 naprema 145 posto, što znači kako građani ipak imaju zadnju riječ, a ishod izbora odlučit će “računalo” u njihovoj glavi, kaže Siniša Kuhar.
suk

Najnovije

Još iz rubrike

753 KOMENTARI