2 C
Zagreb
Naslovnica Nekategorizirano Pusić reagirala na prozivke zbog tajnice u MVEP-u i zgrade u Bruxellesu

Pusić reagirala na prozivke zbog tajnice u MVEP-u i zgrade u Bruxellesu

Vesna Pusić na službenoj facebook stranici reagirala je na prozivke zbog tajnice u MVEP-u i zgrade u Bruxellesu.

“S obzirom na brojne tekstove u medijima, dvije, tri oko tajnice i ostalim napadima na HNS.

Kao što je vidljivo iz sadržaja ugovora, on je sklopljen upravo za poslove koji nisu u opisu radnog mjesta tajnice i koji je osoba obavljala izvan radnog vremena. Takav ugovor napravile su stručne i pravne službe ministarstva, a ne ja. A ono što su u mom kabinetu radile 3 tajnice, sada ih radi 6.

Zgrada u Briselu je kupljena za stalno predstavništvo pri EU. Po povoljnijoj cijeni od one za koju se ta ista zgrada prodavala nekoliko godina ranije, a kupljena je temeljem odluke Vlade. Preseljenje ide sporo, uglavnom zbog kompliciranih administrativnih zahtjeva briselskih vlasti. Zgrada je neophodna za posao stalne članice EU.

Očito je da se konkurencija baš jako boji HNS-ovih ljudi, jer ne prezaju pred lažima i pritiscima na medije i državne institucije, kako bi nešto izmislili, kada već nema stvarnih zamjerki. Oni koji su nanijeli sramotu zemlji svojom vlašću, sada lažima pokušavaju naštetiti onima koji zemlju mogu izvući iz situacije neodgovornosti i neznanja”, napisala je Pusić na Facebooku.

Najnovije

Još iz rubrike