4 C
Zagreb
Naslovnica Nekategorizirano Stranka rada i solidarnosti: Da nam svane nova era, Bandića za premijera

Stranka rada i solidarnosti: Da nam svane nova era, Bandića za premijera

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke BM 365 – Stranka rada i solidarnosti Milan Bandić na svojoj facebook stranici poslao je ‘zanimljivu’ poruku.

“DA NAM SVANE NOVA ERA, BANDIĆA ZA PREMIJERA!

Ponosni smo što na Dan pobjede s vama možemo podijeliti i vijest o jednoj maloj pobjedi za Koaliciju rada i solidarnosti, ali ključnoj za budućnost građanki i građana Hrvatske!

U utorak, 9. kolovoza u 11 sati, u Vukovaru će biti potpisan koalicijski sporazum za parlamentarne izbore između BM 365 – Stranke rada i solidarnosti, Narodne stranke: Reformisti, Novog vala – Stranke razvoja, HSS-a Stjepan Radić i Bloka umirovljenici zajedno.

Koalicijski Izborni program potpisat će dan kasnije u Kninu predsjednik BM 365 – Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić, prvi čovjek Reformista Radimir Čačić, čelnik Novog vala Ljubo Jurčić te Jurica Šoić i Milivoj Špika, lideri HSS-a Stjepan Radić i Bloka umirovljenici zajedno.

Neka zajedništvo, rad i solidarnost NAPOKON postanu temelji prosperiteta, razvoja i blagostanja jedine nam Hrvatske!”, stoji na službenoj Bandićevoj fb stranici.

Najnovije

Još iz rubrike

904 KOMENTARI