Potresno video obraćanje Julije Navaljni: ‘Znam zašto ga je ubio. I moram to objaviti…‘

Screenshot: Youtube

‘Uzeo mi je ono najdragocjenije‘, počela je…

Julija Navaljna, udovica Alekseja Navaljnog, u videoizjavi objavljenoj u ponedjeljak rekla je kako će nastaviti s radom svog pokojnog supruga.

– Na mom mjestu trebala je biti druga osoba, ali njega je ubio Vladimir Putin… Nemam pravo odustati. Nastavit ću rad Alekseja Navaljnog, nastavit ću se boriti za našu zemlju i pozivam vas da stanete uz mene – rekla je pa nastavila:

– Prije tri dana Putin je ubio mog supruga Alekseja Navaljnog. Putin je ubio oca moje djece. Putin mi je uzeo ono najdragocjenije što sam imala. Putin mi je odveo najbližu i najdražu osobu…

Putin nije ‘samo‘ ubio čovjeka Alekseja Navaljnog, on je tim činom htio ubiti našu nadu, našu slobodu, našu budućnost… Danas želim biti s vama jer znam da ste izgubili ništa manje nego što sam ja izgubila – izjavila je Navaljna.

Također je rekla da Navaljnijev tim “točno zna zašto su Kremlj i Putin ubili Alekseja”, a na kraju videoizjave obećala je i da će uskoro objaviti sve detalje oko toga, piše The Moscow Times.

Aleksej Navaljni, koji je bio jedan od najglasnijih protivnika ruskog predsjednika, umro je u petak u arktičkoj kaznenoj koloniji gdje je bio zatočen pod optužbama za ekstremizam, a koje su mnogi smatrali osvetom za njegov politički aktivizam.

Njegovoj majci i odvjetniku u subotu je rečeno da je preminuo od tzv. sindroma iznenadne smrti. Obitelji još nije dopušten pristup njegovom tijelu, prenosi Jutarnji.

Nestalo tijelo Navaljnog? “Rekli su nam, sedmi ste koji danas zovete”

Share This Article