13.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Novi incident Tomašević-Pernar: Izađite van, koliko imate apartmana, koliko ste puta dolazili...

Novi incident Tomašević-Pernar: Izađite van, koliko imate apartmana, koliko ste puta dolazili Bandiću na konferenciju!

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet otvorili su novi Dom za starije osobe u Markuševcu, gdje su održali redovitu konferenciju za medije.

Gradonačelnikovu presicu opet je prekinuo bivši saborski zastupnik Ivan Pernar koji se počeo derati na Tomaševića i govoriti mu da laže te da nije transparentan.

Među ostalim, Pernar mu je rekao da je prevario birače jer im je obećavao da neće surađivati s Pripuzom.

”Kako ste vi uopće ušli ovdje? Jeste li pozvani? Molim vas, izađite van”, govorio mu je Tomašević, a nakon niza Pernarovih optužbi Tomašević ga je upitao: ”Koliko imate apartmana u svom vlasništvu?”

– Prije izbora ste govorili o transparentnosti, a onda ste bez natječaja zapošljavali u Holdingu. Onda ste im dali otkaz pa ste im iz proračuna sređivali otpremnine. Rekli ste da nećete surađivati s Pripuzom, a onda ste mu dali posao. Lagali ste, urlao je Pernar.

Tomašević mu je nekoliko puta rekao da napusti konferenciju za novinare.

– Kada ste dolazili na konferencije Milanu Bandiću, Andreju Plenkoviću? Izađite van. Ne može se odvijati konferencija za medije dok ste vi ovdje, rekao mu je Tomašević.

Nakon Pernara se Tomaševiću obratio još jedan čovjek koji je rekao da je “predstavnik građana”.

Tomašević ga je pitao koga on predstavlja i koliko je glasova dobio da bi predstavljao građane. I njega je pitao je li bio Bandiću na presici, prenosi Jutarnji list.

Najnovije

Još iz rubrike