4.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Hrvatski rukometaš ipak je ubijen u Makedoniji, utvrdila obdukcija

Hrvatski rukometaš ipak je ubijen u Makedoniji, utvrdila obdukcija

Hrvatski rukometaš Denis Tot ipak je preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca, objavio je MUP Sjeverne Makedonije.

Tot (27) je preminuo u petak u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima u petak doveden bez svijesti nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skoplju.

Iako je prvotno zaključeno da je rukometaš RK Butela preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje koje je jutros pripremljeno nakon obdukcije Totova tijela utvrdilo nasilnu smrt, donose makedonski mediji.

Izvor je za to dobio i potvrdu od tužiteljstva, dodajući da su dvije osobe već privedene, a treća je u bijegu. Kao dokaz pribavljeni su odgovarajući video zapisi s događaja na kojem se Tot i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu.

Tijelo mladog rukometaša u obližnjem parku vidio je jedan od djelatnika u diskoteci te je odmah pozvao hitnu pomoć.

Prema pisanju portala “Istinomer” u Makedoniji, na snimkama nadzornih kamera vidi se kako mladić i djevojka izlaze iz noćnog kluba “Privilege” i ulaze u taksi, a za njima je krenuo Tot. Nakon toga su izašli iz vozila i udarili mu dva šamara, rukometaš odmah pada na tlo, a djevojka ga potom nekoliko puta udara po glavi. Mladi rukometaš se uopće nije micao, niti je pružao otpor. Nakon što su vidjeli da je bez svijesti, njih dvojica su mu pokušali pomoći i reanimirati ga, ali nisu uspjeli, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja, a taksi je otišao kada je izbila svađa, piše portal. Navodno su neke ozljede nanesene bokserom.

Kako je Jutarnjem listu rekao kolega iz Skoplja Tomislav Kezarovski, na Trgovačkom centru u sklopu kojeg je i diskoteka Privilege ima više nadzornih kamera i na nekoliko njih zabilježen je sukob koji je bio koban za Denisa Tota.

Privilege je, kako su doznali iz Jutarnjeg lista, narodnjački klub popularan među mladeži i koji radi kad se zatvore svi lokali.

Je li na snimkama nadzornih kamera vidljivo da napadači udaraju Denisa Tota i nakon što je pao na tlo, mogli bismo doznati službeno u sljedećim danima. Ako se to potvrdi, to će biti dodatna otežavajuća okolnost za počinitelje jer je Denis Tot tada bio bespomoćan na tlu, piše Jutarnji list.

Užasne vijesti iz Makedonije, hrvatski rukometaš preminuo, okolnosti čudne

Najnovije

Još iz rubrike