19.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport Užasne vijesti iz Makedonije, hrvatski rukometaš preminuo, okolnosti čudne

Užasne vijesti iz Makedonije, hrvatski rukometaš preminuo, okolnosti čudne

Najgore moguće vijesti stigle su iz Makedonije. Hrvatski rukometaš, 27-godišnji Denis Tot, preminuo je u Skoplju, javlja 24rakomet.mk.

Igrač skopskog Butela u ranim je satima četvrtka dovezen u Klinički centar Majka Tereza, bez svijesti i, kako javljaju makedonski mediji, s potrebom za reanimacijom. Nažalost, dan kasnije je izgubio najveću bitku.

Slučaj je to o kojem će sigurno biti još puno govora. Puno je tu bilo nerazjašnjenih okolnosti. Tot je, naime, u ranim satima četvrtka dovezen u bolnicu gdje su se dugo borili za njegov život. Makedonski mediji prvo su pisali kako je pretučen, navodno u jednom noćnom klubu, ali naknadno se pojavilo priopćenje tamošnjeg Ministarstva unutarnjih poslova koje je dodatno zbunilo javnost.

“Jučer je (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skoplje dojavljeno da im je D.T. dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja, te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. SIA Skoplje poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja o čemu ćemo obavijestiti javnost”, stajalo je u priopćenju.

Kako je Denis “brutalno pretučen”, a “nema vidljivih tragova nasilja”, pitanje je koje se tada nametnulo.

Nešto kasnije se za makedonski Fokus oglasila ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova koja je otkrila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu.

“Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči je to da na njemu nema tragova nasilja. Kad je doveden u našu kliniku, njegovo srce nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život”, govorila je Mojsova, a nekoliko sati kasnije stigla je i strašna vijest koja je hrvatski i makedonski sport zavila u crno.

Tot je u Butel stigao iz Ohrida, a dio karijere proveo je i u španjolskom Ademar Leonu, austrijskom Brucku te Poreču i Bjelovaru, pišu Sportske novosti.

Najnovije

Još iz rubrike