21 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sonja Kovač u mobitelu zaručnika pronašla fotke koje su je iznenadile: "Dok...

Sonja Kovač u mobitelu zaručnika pronašla fotke koje su je iznenadile: “Dok je još skrivao…”

Sonja Kovač na Instagramu je objavila fotografije koje je pronašla u mobitelu svojeg zaručnika Gorana Mandića, a nastale su prije romantične prosidbe na Maldivima.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač nedavno se zaručila za Gorana Mandića, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima, a dojmovi joj se još sliježu.

Sada je na Instagramu objavila fotografije koje je pronašla u mobitelu zaručnika, a nastale su prije zaruka.

“Evo jedna neobjavljena, što sam pronašla kod Gorana u mobitelu. Uslikao je to jedno jutro još na početku odmora dok sam ja još spavala i dok je on još skrivao prsten”, napisala je uz fotke na kojima ona spava, a Goran joj iza leđa u ruci drži zaručnički prsten.

“Preslatko”, “Ajme predivno”, “Ovo zaista ostaje za čitav život”, “Gorane čuvaj mobitel”, neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod objave, a mnoge je zanimalo i jesu li odredili datum vjenčanja, no Sonja o tome mudro šuti.

Par još uvijek uživa na Maldivima, kamo su otputovali povodom 10. godišnjice veze. Sonja je Gorana dugo skrivala od javnosti, a nedavno je prvi put pokazala kako su izgledali na početku veze, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike