29 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da...

Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da će joj oteti posao, evo što joj je poručila!

Vlatka Pokos obratila se Maji Šuput putem društvenih mreža nakon ispadanja iz showa “Ples sa zvijezdama”.

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos i njezin mentor Mateo Cvenić prvi su par koji je napustio show “Ples sa zvijezdama”, a nakon ispadanja nikome nije promakla njezina reakcija i šaljivi komentar koji je uputila voditeljici Maji Šuput.

“Nisam ovo očekivala, meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom. Majo, nadam se da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao”, riječi su kojima se oprostila od showa u emisiji.

Vlatka se sada Maji obratila i putem društvenih mreža i poručila joj da se nada da zna kako se samo šalila.

“Draga Maja, ti me znaš jako dugo i nadam se da znaš da sam se šalila! Želim ti i dalje uspješno vođenje Plesa sa zvijezdama”, napisala je Vlatka Maji uz emoji crvenog srca, no voditeljica joj dosad nije odgovorila.

Vlatka je na Instagramu objavila i poduži status u kojem je otkrila kako se osjeća nakon ispadanja.

“Nakon brojnih, uglavnom vrlo malicioznih napisa, evo nekoliko riječi od mene. Prije svega zahvaljujem fantastičnoj ekipi make up artista i frizera Martine Novaković te predivnoj ekipi kostimografkinje Emine Kušan. Odrađuju sjajan posao i doista sam uživala u tretmanu. Oni su najveća podrška i psiholozi ljudima koji nastupaju na sceni; daju nam sigurnost i razumiju naše loše dane i nervozu. Svima im od srca veliko hvala! Hvala Mateu i svim dragim ljudima koje sam upoznala na ovom projektu. Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu. A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama i uz pomoć medija poručujem da će ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju, a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke!” napisala je Vlatka, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike