4.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Strava u Norveškoj, ponovio se "slučaj Eriksen": Srušio se tijekom utakmice, liječnici...

Strava u Norveškoj, ponovio se “slučaj Eriksen”: Srušio se tijekom utakmice, liječnici ga reanimirali

Dogodio se novi uznemirujući slučaj na nogometnim terenima, a ovaj put je u epicentru bio islandski nogometaš Emil Palsson, inače član norveškog drugoligaša Sogndala.

U ponedjeljak su prvenstvenu utakmicu trebali odigrati Sogndal i Stjordals-Blink, no dvoboj je prekinut u 12. minuti kada se spomenuti Palsson srušio na travnjak. Prizori su bili vrlo slični događaju s posljednjeg Europskog prvenstva kada se srušio najbolji danski nogometaš Christian Eriksen.

Palssonu je brzo ukazana liječnička pomoć te je reanimiran na terenu, a potom i prebačen u bolnicu. Vrlo brzo nakon svih događaja oglasio se njegov klub Sogndal koji je objavio.

„Palsson se srušio uslijed srčanog udara. Uspješno je reanimiran te prebačen u bolnicu na daljnje pretrage. Palsson se u međuvremenu probudio, pri svijesti je i s obzirom na okolnosti osjeća se dobro“, stoji u priopćenju.

Klub je jednako tako naveo da trenutačno nema opširnijih informacija o zdravlju 28-godišnjeg veznjaka i pretragama koje su obavljene, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike