1.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ana Maleta nakon strašne tragedije: Suprug se okrenuo prema meni i samo...

Ana Maleta nakon strašne tragedije: Suprug se okrenuo prema meni i samo rekao da uzmem djecu i idemo van iz kuće, jer je ona u plamenu

Obitelji sa šestero djece u Slavoniji kuća izgorjela do temelja. U požaru koji ih je probudio u sred noći ostali bez svega. RTL Danas je uživo na mjesto tragedije te je pričao sa Anom Maletom.

“Ležala sam u sobi i gledala film, suprug je s djetetom bio u dnevnom boravku i spavao, svi su spavali. Ja sam pred san čula da nešto lupa po tavanu, prvi trenutak sam pomislila da su to lasice, onda sam pomislila da se plafon počeo urušavati, Čula sam sve jače udarce te sam brzo probudila supruga i rekla mu što sam čula i da nešto nije u redu te da ide provjeriti. Suprug je otišao provjeriti i u jednom trenutku se samo okrenuo prema meni i rekao da uzmem djecu i idem van iz kuće, jer je u plamenu”, opisala je dramatične trenutke Ana Maleta iz Klokočevca koja je sa svojom obitelji ostala bez svega.

“Pokušavam ne pokazivati emocije svoje stanje pred djecom, ali to je teško. I oni sami postavljaju pitanja kad ćemo se vratiti i ne znam što bih im rekla. Svjesna sam da kuće više nema i sada smo u potrazi za zamjenskom, privremenom, kućom. Sada nam je to najpotrebnije, ali i odjeća i obuća za djecu, jer smo ostali uistinu bez svega”, rekla je Maleta, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike