5.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Petar Grašo i Hana Huljić ne odvajaju se jedan od drugoga, evo...

Petar Grašo i Hana Huljić ne odvajaju se jedan od drugoga, evo gdje provode romantični vikend!

Petar Grašo je ovoga vikenda nastupao na vjenčanju na Korčuli, a u njegovoj pratnji bila je 14 godina mlađa Hana Huljić.

Petar Grašo i Hana Huljić su nakon putovanja u Sarajevo zajedno otišli za vikend na Korčulu. Dubrovački vjesnik piše kako je pjevač u subotu navečer nastupio na jednoj svadbi, na koju je stigao u pratnji svoje 14 godina mlađe djevojke.

Ovoga tjedna novi je par uhvaćen u zaljubljenoj šetnji sarajevskom Baščaršijom, a Hana nije ispuštala Petrovu ruku. “Jesmo li dobro ispali”, upitao je Petar fotografe portala Dnevni avaz prije nego što su produžili u svojem pravcu.

Petar i Hana navodno su u vezi od ovog ljeta, a šuška se i da se ona doselila u njegov zagrebački stan. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, ali ipak se osvrnuo na napise da će postati otac.

“Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”, kroz smijeh je izjavio Petar za tportal.

“Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju”, izjavila je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj. O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike