17.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Sirove strasti kod Policijske akademije u Dubravi: Bio sam pijan. Prišao mi...

Sirove strasti kod Policijske akademije u Dubravi: Bio sam pijan. Prišao mi je i oralno me zadovoljavao na klupici

Seksualni klinč dvojice muškaraca na klupici preko puta Policijske akademije na Aveniji Gojka Šuška u Zagrebu prekinuli su policajci. Naime, umirovljeni 69-godišnji Zagrepčanin te nešto mlađi Karlovčanin, zaradili su optužne prijedloge zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana nakon čega ih je Općinski prekršajni sud u Zagrebu kaznio sa 750 kunae.

Svaki mora nadoknaditi i 300 kuna sudskih troškova.

I dok je mlađi izbjegavao sudske pozive, njegov vremešni “partner” s klupe je sve priznao, piše Jutarnji list.

“Taj dan bio sam pijan. Sjedio sam na klupi kada mi je prišao jedan, meni nepoznati muškarac, a koji je također bio u alkoholiziranom stanju. Mi smo naprosto izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem od alkoholiziranosti te me doista oralno zadovoljavao. Iskreno mi je žao. Tog muškarca kasnije nikada nisam vidio. Nisam sklon takvom ponašanju, ali zbog alkoholiziranosti nisam bio svjestan svojeg neprimjerenog ponašanja. Zapravo, ‘osvijestio’ sam se tek kad su do nas došli policajci te nas upozoravali da prestanemo s nedoličnim ponašanjem”, posramljeno je u sudnici rekao zagrebački umirovljenik pritom moleći za blažu kaznu jer ima mala primanja od kojih uzdržava suprugu s invaliditetom.

Obojici je kao otegotna okolnost, prilikom odmjeravanja visine kazne, uzeta u obzir njihova ranija prekršajna evidentiranost, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike