13.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njeni fanovi uočili su detalj...

Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njeni fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: Zašto si to krila od nas?

Maja Šuput se na profilu na Instagramu prisjetila preminulog oca Borisa Šuputa koji bi danas slavio rođendan.

Maja Šuput se na društvenim mrežama prisjetila svog pokojnog oca, uspješnog glazbenog menadžera Borisa Šuputa koji je preminuo u listopadu 2018. godine, a danas bi slavio 72. rođendan.

Maja je tim povodom sa svojim obožavateljima podijelila njegovu fotografiju i posvetila mu riječi koje su malo koga ostavile ravnodušnim.

“Sretan rođendan, tata. Volimo te, fališ nam i puno mislimo na tebe. Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta i da svira par muzika, onako kako ti to voliš. Zato si i narihtao sunce, znam”, napisala je Maja.

Njezini pratitelji u komentarima su joj uputili lijepe riječi podrške, a mnogi su primijetili koliko sin Bloom kojeg je dobila s Davorom Tatarinovim, nalikuje upravo na Borisa.

“Gledam sliku i ne vjerujem koliko Bloom liči na djeda. Isti! Pogled, osmijeh”, “Bloom je kopija svog dede… Bukvalno preslikani deda”, “Tvoj tata živi u tvom predivnom sinu”, “Bloom isti dida”, “Bas danas komentiram sliku Blooma i i kažem mužu, vidi Majinog malca isti dida i baš mu sliči”, “Bože dragi, dijete isto deda. Zašto si to krila od nas?”, dio je komentara koje je dobila, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike