15.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Miro Bulj: Stožeraši, kako je moguće da se u pola noći budi...

Miro Bulj: Stožeraši, kako je moguće da se u pola noći budi korona?

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj ponovno je zatražio blaže mjere od Nacionalnog stožera civilne zaštite. Bulj traži da se ukine vremensko ograničenje rada ugostiteljskih objekata. Njegov zahtjev prenosi se u cijelosti.

“BOŽINOVIĆU, DOPUSTITE LJUDIMA DA SLOBODNO, BEZ OGRANIČENJA RADE!!

Stožeraši, donesite najrazumniju odluku, ukinite ovo vremensko ograničenje rada do pola noći jer kako je moguće da se u pola noći budi korona, koja su to istraživanja pokazala.

Kao gradonačelnik osjećam se neugodno i prema ugostiteljima i svim ljudima zbog ove mjere koja je nerazumna koju su donijeli ministri Božinović i Beroš koji se na Pelješkom mostu mogu grliti jer valjda imaju stranačku COVID iskaznicu. Ja još jednom upozoravam: Nemojte ovo raditi ljudima Sinja i Cetinskog kraja i naše Domovine, ovo je ruganje s narodom.

Odmah je počeo pritisak na mene, što im ja smetam? Što će nas staviti u žicu i ogradu? Je li korona bila na Pelješkom mostu ministru Božinoviću kad su jedan do drugoga držali neke predizborne govore.

Kad su izbori nema korone…korona je tad zaspala. Apsolutno su dvostruki kriteriji. Dođite svi na Alku, recite NE dvostrukim kriterijima”, poručio je Bulj na Facebooku, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike