23.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: Objavljeno je puno neistina

Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: Objavljeno je puno neistina

Natalija Prica (32) intrigirala je javnost jer je često bila u pratnji pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok je obavljao protokolarne dužnosti, piše Dnevnik.hr

Stomatologinja, koja je 2011. pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske, prvi put je progovorila za časopis Gloriju nakon teških životnih okolnosti. Naime, nakon Bandićeve smrti 28. veljače dosta toga se pričalo o Prici i njezinu odnosu s pokojnim gradonačelnikom.

“Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo”, rekla je za Gloriju Natalija, koja radi u stomatološkoj poliklinici u Zagrebu.

“Obitelj me zaštitila u najtežim trenucima”, otkrila je tko joj je bio oslonac u burnom razdoblju.

Inače, Prica je 2011. osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za liječnika i bivšeg vaterpolista Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. Oreški je prije nekoliko mjeseci istupio u javnost i otkrio da se razvodi od Natalije.

Bivša misica završila je studij stomatologije i privukla pozornost kad se pojavila u Gradskoj skupštini grada Zagreba kao zamjena violončelistici Ani Rucner.

Naime, Rucner je stavila mandat u mirovanje i na njezino je mjesto došla Natalija kao nestranačka zastupnica. Bivša misica sada je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Bandić Milan 365.

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ”Moj se život uistinu promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama.”

Najnovije

Još iz rubrike