27.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Policijski pas na granici otkrio kilogram heroina

Policijski pas na granici otkrio kilogram heroina

Jučer su policajci Postaje granične policije Imotski dovršili kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjakom koji je prethodni dan u poslijepodnevnim satima, upravljajući osobnim vozilom Hyundai zagrebačkih oznaka, pristupio na izlazni međunarodni granični prijelaz Vinjani Gornji, priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

Zbog sumnje da se u vozilu nalazi droga pristupilo se vanjskom pregledu vozila uz korištenje službenog policijskog psa za detekciju droga koji je odmah reagirao i time potvrdio sumnju policijskih službenika. Spomenuti muškarac je uhićen te je uslijedilo kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je obavljena pretraga vozila kojom je u stražnjem dijelu pronađeno i oduzeto osam pvc paketa heroina ukupne težine 1048,2 grama, navodi se u priopćenju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 69-godišnji muškarac, je sinoć uz kaznenu prijavu za kazneno djelo iz čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku, zaključuje policija u priopćenju, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike