9.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan...

Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: E to je veličina

Marko Perković Thompson (54) i njegova supruga Sandra (45) su jako angažirani oko zaštite životinja i udruga Šibenske šapice je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj on pozira s natpisom u rukama kojem piše: “Za Hrvatsku bez pasa na lancu”.

Naime, on je podržao kampanju koja je pokrenuta nedavno i cilj joj izmijeniti Zakon o zaštiti životinja i zabraniti držanje pasa na lancu, a mnogi građani su potpisali peticiju kako bi se to ostvarilo.

Pratitelji su pozdravili Thompsonov potez dok su neki hvalili njegovu suprugu Sandru i istaknuli da je ona zaslužna za toliku angažiranost oko ove inicijative.

“Njegova supruga volontira u jednom azilu za pse. Legenda od čovjeka”, “Na ljubav prema životinjama ga je potakla njegova divna supruga a u tom duhu odgajaju i svoju djecu, bravo bravo za cijelu obitelj!”, “Postoji iz Domovinskog rata jedna slika: Thompson i suborci pomažu i previjaju psića koji je stradao od mine… E to je veličina”, “Bravo za Marka”, komentirali su.

Sandra, koja izbjegava medijsku pozornost, je na svom Facebook profilu podijelila objavu Šibenskih šapica. Thompsonova supruga je velika ljubiteljica životinja i često poziva ljude da udome pse iz raznih udruga.

“Udomite psa. Nema boljeg trenera, psihijatra, prijatelja”, nedavno je napisala je nedavno uz fotografiju psića iz Azila Osijek.

Thompson i Sandra, koji su u braku od 2003., s djecom žive u Splitu te imaju dva psa. Kako piše 24sata, u šetnju ih uglavnom vodi pjevačeva supruga, a ona brine i o napuštenom psa kojeg je nedavno pronašla na lancu nedaleko od njihove kuće na Žnjanu.

Kako mu nije uspjela naći udomitelja jer je starije dobi, kako tvrdi 24sata, smjestila ga je u hotel za pse u Splitu gdje mu plaća smještaj. Tamo ga redovito obilazi, igra se s njim i donosi mu poslastice, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike