9.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vesna Pisarović podijelila lošu vijest koja je rastužila njezine brojne obožavatelje: Kako...

Vesna Pisarović podijelila lošu vijest koja je rastužila njezine brojne obožavatelje: Kako dalje nakon ovoga?

Vesna Pisarović (42) zbog situacije s koronavirusom bila je još jednom prisiljena objaviti da odgađa svoj nastup i rastužila brojne obožavatelje.

Naime, na Facebooku je napisala da se opet otkazuje njezin povratnički koncert, a to joj se dogodilo i prošle godine.

“Obavijest!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović 17.04.2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12.11.2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 08.04.2021. do 30.4.2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili”, istaknula je pjevačica.

“Vesnu čekam zauvijek”, “Ajde neki live pa barem da malo uživamo u koncertu”, “Kako dalje nakon ovoga?”, “Tuga”, komentirali su njezini obožavatelji.

Inače, Vesna se u veljači vratila na pozornicu Dore i izvela svoje velike hitove “Tako mi nedostaješ” i “Neka ljudi govore” a na pozornici su joj se pridružili i plesači koji su koreografijom dodatno začinili njezin nastup. Za nastup je odabrala crnu decentnu kombinaciju neobičnog kroja sa zanimljivim detaljima.

Za kraj nastupa se presvukla u vatrenu kombinaciju kako bi izvela svoj hit “Sasvim sigurna” koji je originalno objavila prije gotovo 20 godina. Podsjetila je na svoju blistavu karijeru, a ovacije prisutnih samo su potvrdile da se radi o nezaboravnoj pjesmi.

Podsjetimo, Vesna Pisarović je 2002. godine nastupila na Eurosongu u Talinu s pjesmom “Sasvim sigurna” te je osvojila 11. mjesto. Dvije godine kasnije predstavila se kao autorica bosansko-hercegovačke pjesme “In the disco” koja je završila na devetom mjestu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike