0.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Poznati kafić poručio HDZ-ovcima i simpatizerima da kod njih više nisu dobrodošli:...

Poznati kafić poručio HDZ-ovcima i simpatizerima da kod njih više nisu dobrodošli: Molim vas da nas zaobiđete

Vodstvo rječkog bara Three Monkeys poručilo je članovima HDZ-a i simpatizerima stranke da kod njih više nisu dobrodošli nakon popuštanja mjera kojima je kafićima dozvoljena prodaja pića za van.

“Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas da ne dolazite više u naš bar jer ovdje niste dobrodošli”, napisali su na Facebooku i objasnili tu odluku.

Glavni razlog je “što naš premijer nije bio sposoban braniti mi toliko voljenu domovinu jer je anemičan, a ipak je jako sposoban grčevito braniti stekovine 30 godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena”, piše u objavi te se dalje navodi da je “krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a”, dok je svatko tko ne razmišlja isto srbočetnik i komunist.

Osvrnuli su se i na to da ih boli što ih zastupa ministar Tomislav Ćorić “koji dana nije radio u tom istom gospodarstvu”.

“Ne želim vas blizu svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit cete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan. Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete”, zaključuju uz poruku: “Bilo je dosta. No passaran”, piše Dnevnik.hr

Ćorić i Aladrović opleli po poduzetnicima prosvjednicima: To su nekredibilni zahtjevi, a ti ljudi imaju političku agendu

VIDEO Veliki prosvjed u Zagrebu: Dajte nam da radimo! Ćoriću odlazi; Poduzetnici poslali pojedinačne poruke

Bujas o Ćoriću: To je najgori i najbahatiji ministar u povijesti Hrvatske

Mnogi ugostitelji kažu da neće otvoriti svoje kafiće kako bi prodavali kavu za van. Ovo su njihovi razlozi

Plenković pojasnio da nije ‘coffee to go’ kava

VIDEO Plenković popušta: Kava za van, teretane i fitness centri, djeca mogu u škole za strane jezike i radionice

Najnovije

Još iz rubrike