-1.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Siniša Vuco ne gubi vjeru: Onaj tko se zove Vuco nikad ne...

Siniša Vuco ne gubi vjeru: Onaj tko se zove Vuco nikad ne odustaje! Moja curica je hrabra

Nakon vijesi o skandalu u Opatiji koji je dan uoči Dore pjevačicu Brigitu Vuco ostavio bez plesača na pozornici dvorane Marino Cvetković zbog tga što ” nisu na vrijeme dostavili valjane potvrde o testiranju na koronu”, kako je potvrđeno s HRT-a kontaktiralo se i Brigitinog oca.

Siniša Vuco, 49-godišnji glazbenik, a odnedavno i političar potresen je zbog šoka kojeg je jutros pretrpila njegova kći saznavši iznenadne promjene oko nastupa, no ne gubi vjeru u nju.

– Onaj tko se zove Vuco nikad ne odustaje! Moja Brigita odlučila se baviti glazbenim poslom u kojem će imati mnogo prepreka, a već prva joj se dogodila uoči njenog prvog javnog nastupa na Dori. Ali, moja curica je hrabra, ona će skupiti snage da sama izađe na scenu i vrhunski otpjeva pjesmu koju je sama napisala – kaže Brigitin otac, koji je u četvrtak iz Zagreba potegnuo do Opatije da bi svom najmlađem djetetu čestitao 22. rođendan.

– U dvoranu u kojoj će sutra biti Dora nisam smio ući radi korone, ali sam stajao pred dvoranom i čuo kako moja curica moćno zvuči. Žao mi je, naravno, što s njom na bini neće biti plesači s kojima je mjesec i pol dana uvježbavala koreografiju, ali, znam da moja Brigita to može i sama – siguran je Vuco, koji je kćer povodom rođendana u četvrtak odveo na ručak kod svog prijatelja, piše Jutarnji.

Policija i epidemiolozi upali u hotel s natjecateljima: Netko je lažirao test na koronu?!

Najnovije

Još iz rubrike