0.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Policija i epidemiolozi upali u hotel s natjecateljima: Netko je lažirao test...

Policija i epidemiolozi upali u hotel s natjecateljima: Netko je lažirao test na koronu?!

Prvi skandal na Dori dogodio se danas ujutro, kada je, kako su nas izvijestili šokirani pjevači, policija praćena epidemiolozima u zaštitnim skafanderima banula u jedan opatijski hotel, u kojem je smješten dio natjecatelja koji se sutra natječu na Dori. Ubrzo potom pukla je priča kako je jedna od plesačica navodno lažirala negativan test na koronu (podsjećamo, svi sudionici Dore, po ‘novom normalnom’ moraju pri ulazu u dvoranu Marino Cvetković – u kojoj će se sutra održati Dora bez publike i novinara – pokazati negativan korona test ne stariji od 72 sata), te da će zbog toga cijeli njezin tim biti diskvalificiran!

Trač je, provjerilo se, djelomično točan. Kako se doznaje, radi se o timu Brigite Vuco, no zbog korona testa ova ekipa ipak neće biti udaljena s natjecanja, nego će Vucina kći autorsku pjesmu ‘Noći pijane’ izvesti sama na pozornici, dakle, bez pratnje plesača.

– Plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjane potvrde o testiranju – rekli su iz HRT-ovih komunikacija. Kako je za razliku od svoja tri plesača Brigita Vuco pokazala ispravni korona test, nema razloga da ona ne nastupi, kažu HRT-ovci.

Brigitu, kojoj je nastup na Dori ujedno i prvi javni nastup, ova odluka poprilično je pogodila. Kako se doznaje od njenog producenta Ariana Vuice, rasplakala se kada je doznala da joj HRT brani da na pozornicu izađe s pratnjom.

– Ja, iskreno, ne znam što je to točno bilo s korona testovima plesača. Koliko mi je poznato, cijeli naš tim je prije odlaska u Opatiju išao na testiranje i stvarno ne znam što se zbilo – govori Arian Vuica, od kojeg se doznaje da je Brigitu Vuco o tome da će sutra izaći sama na scenu obavijestila u petak ujutro urednica Dore Uršula Tolj.

– Brigita se rasplakala i plačući me nazvala i rekla mi o čemu se radi. Meni je stvarno žao što će ona sad morati sama na scenu, premda je tjednima uoči Dore svoj nastup uvježbavala s dva plesača i plesačicom. To bi uzdrmalo i mnogo iskusnije izvođače, ali ja vjerujem u Brigitu, u njen talent i volju i nadam se da ovakva odluka donesena u zadnji trenutak neće poremetiti njezin nastup na Dori. Da možemo, nas trideset bi stalo na binu uz Brigitu, no ovako joj samo možemo poručiti: ‘Budi jaka! Mi smo uz tebe!’ – kaže Arian Vuica, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike