18.9 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Kafići ostali zatvoreni, ugostitelji najavljuju veliki prosvjed

Kafići ostali zatvoreni, ugostitelji najavljuju veliki prosvjed

Baš kao što je i najavio, Andrija Klarić je otvorio jutros svoju teretanu u Zagrebu, unatoč zabrani Stožera. Dozvolu za otvaranje nisu dobili ni kafići i ostali ugostiteljski objekti.

Odvela ga je policija.

Kao ni teretane, ni kafići i restorani također nisu dobili dozvolu za otvaranje. To je razljutilo ugostitelje, no, kako doznajemo, oni danas ipak nisu otvorili svoje objekte.

Jelena Tabak, predsjednica Nacionalne udruge ugostitelja rekla je našem reporteru Radi Županoviću kako njihovi članovi neće otvarati kafiće.

Tabak kaže da ne zna hoće li možda neki ugostitelji, koji možda nisu njihovi članovi, danas doista otvoriti svoje kafiće, ali dodaje da misli da “od toga neće biti ništa”.

Podsjetimo, predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas najavio je veliki skup ove srijede u središtu Zagreba.

“Dosta je! Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 3. 2. 2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg urlika UGP-a do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali!

Pozivam sve članove UGP-a, njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane Republike Hrvatske. Neka se vaš glas čuje, neka se čuje glas razuma, glas naroda! U srijedu će UGP imati najveći meeting do sada jer vrijeme je za akciju”, objavio je Bujas na Facebooku, prenosi N1.

Voditelj fitness centra: Mi smo na rubu, pitanje je koliko ćemo još opstati

https://hrvatska-danas.com/2021/02/01/video-otvorio-teretanu-jutros-odmah-mu-dosla-policija-vise-im-nista-ne-vjerujem-policija-prekinula-prijenos-prijeteci-novinarki-oduzimanjem-mobitela/

Vlasniku teretane prekipjelo: Otvaramo vrata našeg centra pa da vidimo šta će se dogoditi

Ugostitelji odustali od otvaranja kafića: Zaprepastile su ih zatvorske kazne

Ugostitelji bijesni zbog nepopuštanja mjera: Odluka je katastrofalna. Imamo dosta opcija, od tužbi do građanskog neposluha

Najnovije

Još iz rubrike