1.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Poduzetnici izgubili strpljenje, pozvali na skup u centru Zagreba: Sve smo drugo...

Poduzetnici izgubili strpljenje, pozvali na skup u centru Zagreba: Sve smo drugo pokušali, ovo je jedini način da nas čuju i vide

Poduzetnici su izgubili strpljenje. Na društvenim mrežama objavljen je poziv na “najveći urlik Udruge Glas poduzetnika do sada”.

Udruga Glas poduzetnika poziva sve svoje članove, poduzetnike i obrtnike, zaposlene kod privatnika i građane – da dođu u centar Zagreba u srijedu.

Iako trenutno nema puno detalja o vremenu okupljanja, Hrvoje Bujas napisao je da će to biti najveći skup. Osim članova udruge, u centra Zagreba u srijedu su pozvani i ostali poduzetnici i obrtnici, zaposlenici u privatnom sektoru i svi građani.

“Dosta je!

Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 03.02.2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg URLIKA Udruge Glas poduzetnika do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali!

Pozivam sve članove UGP-a njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj Grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane RH. Neka se vaš Glas čuje, neka se čuje Glas razuma, Glas naroda!

U srijedu će UGP imati najveći ‘meeting’ do sada, jer vrijeme je za akciju.

Više detalja uskoro…

Vidimo se”, napisao je Hrvoje Bujas u Facebook grupi Udruga Glas poduzetnika – mjere i reforme za Hrvatsku 2.0.

Ovaj poziv došao je gotovo istovremeno s apelom premijera Andreja Plenkovića u kojem je poručio ugostiteljima, vlasnicima teretana i ostalim poduzetnicima koji su trenutno zatvoreni – da se strpe još malo, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike