2.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: Svaka...

Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas – usred sprovoda

O šokantnom slučaju koji se proteklog tjedna dogodio u dubrovačkoj bolnici upitalo se i nadležnog ministra koji je najavio zdravstvenu inspekciju.

“Nisam primio pismo, ali sam jutros, kad sam vidio u medijima, nazvao obitelj i ispričao se zbog te pogreške, izrazio sućut i rekao da ćemo istražiti situaciju”, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš za DNEVNIK.hr.

Rekao je kako će, uz unutarnji nadzor koji je već pokrenut, u dubrovačku bolnicu biti upućena i inspekcija Ministarstva zdravstva.

“Te se stvari apsolutno ne smiju događati”, rekao je ministar.

Snaha pokojnog muškarca potvrdila je da je ministar Beroš nazvao.

“Ministar je zaista zvao. Svaka mu čast, njemu jedinom. Iz bolnice je zvao ravnatelj Bekić i to usred sprovoda. Imao je pravo nazvati u četvrtak, kad se sve dogodilo, a ne danas. Oni su za sve već tad znali, a tek danas zovu nakon što je priča objavljena. Ravnatelj je pozvao moju svekrvu da dođe u bolnicu i bude na povjerenstvu”, kaže.

Sigurna je da će ministar pročitati njezino pismo.

“Jasno mi je da nema vremena, ali sam sigurna da će ga pročitati u dogledno vrijeme. Zaista vjerujem da će napraviti sve što može da se ovo više nikada nikome ne dogodi. Ali ne vjerujem nikome u dubrovačkoj bolnici. O njemu sam i prije čula dobre stvari, a pismo sam naslovila Hvala vam na svemu, u nadi da će ga prije pročitati. Ovo nitko nije zaslužio, a pogotovo moj svekar”, zaključuje.

Podsjetimo, da je preminuo obitelj pokojnika saznala je četiri dana nakon smrti u OB Dubrovnik. Službenog objašnjenja iz bolnice zasad nema, a ravnatelj Marijo Bekić pokrenuo je unutarnji nadzor.

Dubrovačka bolnica četiri dana nije javila obitelji da je umro njihov član. Zaboravili su…

Najnovije

Još iz rubrike