24.5 C
Zagreb
Naslovnica Sport Pijević: Jedna utakmica nam neće ništa uništiti

Pijević: Jedna utakmica nam neće ništa uništiti

Hrvatska vratarka Tea Pijević imala je sedam obrana u polufinalu Europskog prvenstva protiv Francuske, ali, nažalost, Hrvatska je bila bez šansi i ide u borbu za brončanu medalju.

– Očekivale smo tešku utakmicu, imali smo puno problema u napadu u prvom dijelu. To je odlučilo utakmicu, dobile smo lake golove, u drugom dijelu smo se vratile u život, no utakmica se igra 60 minuta, rekla je Pijević nakon utakmice te čestitala protivnicama:

– Čestitke Francuskoj na zasluženoj pobjedi. Imali smo dosta izgubljenih lopti i tehničkih pogrešaka, čvrsta obrana i laki golovi su presudili, dodaje.

U utakmici za treće mjesto Hrvatska će igrati ili protiv Norveške ili Danske.

– Vjerujem da se možemo dignuti. Idemo u hotel da vidimo tko će nam biti protivnik, to je zadnja utakmica na prvenstvu. Uživat ćemo na toj utakmici i dati sve od sebe, rekla je Pijević te zaključila:

– Sve moramo skupiti glavu, razgovarat ćemo, malo su nas više proučili u napadu. Ponosne smo, ali jedna utakmica nam neće ništa uništiti.

Dejana Milosavljević bila je sličnog razmišljanja kao i njezina kolegica iz reprezentacije.

– Mislim da je ovo bila najbolja utakmica Francuske, bile su jako agresivne i nama je bilo jako teško. Mislim da smo promašile puno zicera i imale smo dosta tehničkih pogrešaka. Te cure igraju u većim klubovima i ligama, dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto, rekla je Milosavljević, prenosi HRT.

Najnovije

Još iz rubrike