24.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pastor proriče: Kraj svijeta stiže prije Božića, na moj rođendan

Pastor proriče: Kraj svijeta stiže prije Božića, na moj rođendan

Posljednje predskazanje tvrdilo je da će kraj svijeta doći 21. lipnja ove godine, ali kako se to očito nije dogodilo, pogađanje se nastavilo.

Najnovije predviđanje kraja svijeta ponudio je pastor iz Amerike, Paul Begley, koji vjeruje kako nam kraj dolazi 21. 12. 2020., baš na njegov rođendan, piše The Sun.

On nije jedini koji to misli, s njim se slaže i Jeane Dixon, jedna od prominentnijih samoproglašenih astrologinja i vidjelica u Americi.

– Majanski starješine kao jedan od datuma kada bi mogao doći kraj svijeta naveli su 21. 12. 2012., a kada se to nije dogodilo kao sljedeći mogući datum označili su 21. lipnja ove godine. Rekli su i ako se tada ništa ne dogodi da će sljedeći datum biti na moj rođendan, 21. 12. 2020.. Tada će doći do velikog poravnanja Jupitera i Saturna, koji će tada tvoriti najsjajnije tijelo na nebu još od Betlehemske zvijezde. To će biti najbliže što će Jupiter i Saturn doći jedno drugom od 1623. i neće se opet toliko približiti sljedećih 500 godina. Znači govorimo o jako rijetkom fenomenu, koji će se dogoditi tijekom zimskog solsticija. To će se sve dogoditi 21. 12. 2020., a potaknuti time i majanski starješine sve su uvjereniji da bi to uistinu mogao biti datum kada će svemu doći kraj – objasnio je svoju teoriju Begley.

Iako ova godina uistinu i jest apokaliptična, prijašnja Begleyjeva predviđanja nisu se baš pokazala točnima.

Već je tvrdio da će kraj doći 21. lipnja, a isto je govorio i tijekom nedavne pomrčine krvavog mjeseca, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike