20 C
Zagreb
Naslovnica Sport Nakon čak 19 dana: Cristiano Ronaldo više nema korona virus

Nakon čak 19 dana: Cristiano Ronaldo više nema korona virus

Cristiano Ronaldo oporavio se od Covida-19!

Tako glasi najnovija vijest iz tabora Juventusa u kojem je ista dočekana s itekakvim olakšanjem. Jer odužila se dobro Ronaldova izolacija i borba s korona virusom koja je potrajala čak 19 dana.

Portugalac je činio sve što je mogao da izađe iz karantene za susret s Lionelom Messijem, ali u utorak, dan prije utakmice Juventusa i Barce, test je pokazao da i dalje u sebi ima tragove virusa. Stoga je Juve bio uskraćen za najveću zvijezdu, a nogometni svijet za duel CR – Messi.

Ronaldo je tada bio prilično bijesan jer je očekivao negativan rezultat…

– Osjećam se dobro, zdrav sam. Ali PCR test je sranje – napisao je Ronaldo pa onda obrisao drugi dio svoje objave na društvenim mrežama.

Ronaldo, koji je prvi pozitivan test dobio 13. listopada na testiranju uoči utakmice Portugala i Švedske, propustio je kasnije još četiri utakmice Juventusa (Crotone, Dinamo Kijev, Verona, Barcelona), a u subotu ga čekaju medicinski pregledi. Bude li sve u redu, mogao bi biti u momčadi za nedjeljno gostovanje kod Spezije.

U međuvremenu svakodnevno je izvještavao svoje fanove što radi u izolaciji u kojoj mu uopće nije bilo loše. Dapače. Uz “ronaldovski” ritam treninga i prehrane uspio je promijeniti i imidž obrijavši glavu.

Također, vrijeme u borbi s koronom iskoristio je i kako bi pogledao posljednju (?) borbu u karijeri velikog prijatelja Khabiba Nurmagomedova.

– Otac ti je ponosan, čestitam, brate – napisao je objavivši fotografiju na kojoj gleda Khabibovu borbu, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike