Na optužbe Dujmićeve udovice Vladimir Kočiš Zec ima samo jedan komentar

Udovica Rajka Dujmića putem Facebooka je jučer napisala kako su se njezin suprug s članovima Novih fosila oko korištenja imena benda dvaput pokušao nagoditi i izvansudski, ali bez uspjeha. Snježana Dujmić u svojim objavama tvrdi kako je Rajko poručio Sanji Doležal, Vladimiru Kočišu Zecu i Marinku Colnagu da mogu nastavite nastupati dalje pod imenom Novi fosili pod uvjetom da on dobije četvrtinu od nastupa i koncerata, piše Večernji.

– To je bio jedan jedini Rajkov zahtjev, koji Sanja, Zec i Marinko nisu prihvatili. Više od pet godina trajao je sudski proces, tijekom kojega su bila dva pokušaja izvansudske nagodbe. Prije godinu i pol, u Rajkovo su se ime sastali Sanja, Zec i Marinko sa Stevom Cvikićem kojem su obećali da će Rajku dati 500 eura po koncertu, ali taj dogovor nisu ispoštovali – napisala je Snježana.

Kontaktiralo se Vladimira Kočiša Zeca s molbom da komentira ove navode, a njegov odgovor je glasio ovako: – Još sam na godišnjem, nisam upućen u to niti sam se čuo sa Sanjom i ne mogu dati komentar. Jedino ćemo, nažalost, unatoč tome što smo zbog poštovanja prema Rajku i njegovu dignitetu htjeli da svima ostane u lijepim mislima, možda morati reći svoju istinu, koja je puno bolnija. To je sve što mogu reći. 1 / 29 Zagreb: Posljednji ispraćaj Rajka Dujmića na groblju Krematorij Snježana Dujmić iznijela je i optužbe na račun Sanje Doležal. Prisjetila se i da su se svi članovi sastava 1985., kada je iznenada preminuo Slobodan Momčilović – Moka koji je oformio Fosile, složili da će šestinu zarade od svih koncerata dati Mokinoj udovici i njihovim kćerima.

“Gospođa S. Doležal bila je zadužena da tu šestinu daje Mokinoj udovici. Šest mjeseci Mokina udovica nije dobivala novac jer ga je Sanja zadržala kod sebe a da ostali iz Fosila to nisu znali. Nakon što je Sanja to učinila, Mokina udovica više nije željela nikakav novac”, tvrdi Snježana. Želeći dobiti komentar Sanje Doležal na te tvrdnje, pokušalo se s njom kontaktirati telefonski, ali nije odgovorila na pozive.

Facebook Komentari