Detalji uhićenja u kojem je zaplijenjen i ogromni piton: Predstavljao je opasnost za policajce

Zagrebačka policija nakon završene istrage objavila je detalje sinoćnjeg uhićenja prilikom kojeg su morali zbrinuti nesvakidašnjeg ljubimca – burmanskog pitona dugog 5,5 metara i teškog 50 kilograma. Kako su izvijestili, završeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, piše Večrnji list.

Sumnja se da je na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane koju je potom skrivao i prepakiravao u stanu u Zagrebu na području Jaruna te je tako pripremljenu marihuanu dalje preprodavao. Pretragom stana na Jarunu policijski su službenici pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm, ali i životinju koja je predstavljala potencijalnu opasnost za policijske službenike, zbog čega su zaposlenici službe Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Zoološkog vrta Grada Zagreba iz stana su izuzeli zmiju dužine oko 5,5 metara te preuzeli brigu o njenom zbrinjavanju.

Podsjetimo, sinoć je Damir Skok, ravnatelj ZOO vrta, kazao da čim vlasnik ove jedinstvene životinje bude pušten na slobodu, može preuzeti svoju zmiju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Impresivni primjerak na Jarunu: Uhitili muškarca pa mu u stanu našli pitona dugog 5,5 metara

Facebook Komentari