Predsjednica Foruma mladih SDP-a na fizičkom obračunu Hajdukovića i Mikulina objasnila koliko je teško i pripadnicima LGBTQ zajednice

Foto: SDP

Tomislav Mikulin (26), šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića, u nedjelju je napao Domagoja Hajdukovića. Ekspresno je izbačen iz stranke uz poruku da je bilo kakvo nasilje, pogotovo obiteljsko, potpuno neprihvatljivo.

Predsjednica Foruma mladih SDP-a Biljana Gaća komentirala je napad na stranačkog kolegu te isključivanje drugog kolege, napadača, iz stranke.

“Želim u osobno ime i ime SDP-a izraziti žaljenje što je došlo do incidenta”, komentirala je za N1 napad na stranačkog kolegu Domagoja Hajdukovića.

“Jasno smo poručili da je nulta stopa prema nasilju jer smo Tomislava Mikulina isključili iz SDP-a. Za nasilje nema opravdanja, pogotovo što se radi o nasilju u obitelji i napadu na dužnosnika koje je u potpunosti neprihvatljivo”, istaknula je Gaća te dodala kako se kod ovog slučaja može vidjeti da je kod nasilja u obitelji najteže ženama i pripadnicima LGBTQ zajednice.

Podsjetimo, Domagoja Hajdukovića fizički je napao Tomislav Mikulin (26), šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića. SDP ga je zato ekspresno isključio iz stranke, piše dnevnik.hr.

Share This Article